12.10.08

Van dos forns més

Ei panarres! més bones noves a Barcelona. Els del Barcelona Reykjavik amplien negoci. Han obert una nova botiga al barri de Gràcia (C/ Astúries, 20, a tocar el metro de Fontana). Tot com al Doctor Dou. Pans d'epelta, sègol, blat de moro, fajol, mill, a partir de farines mòltes a la pedra, de cultiu ecològic o biodinàmic, massa mare de debò i sense additius. Pans espessos, gustosos i flairosos, que pesen i duren.
En la mateixa filosofia, a la Barceloneta, el Baluard (Baluard, 38-40, just al davant del mercat de la Barceloneta). Pans molt seriosos elaborats amb gran rigor i ofici. Pans potser menys tupits, més flonjos, de sucar i sucar-los, saborosos i de molt bona conservació.
L'oferta, mica en mica, s'amplia. Amb tots aquests vells i nous bons forners hi ha motius per l'esperança. Que circulin les adreces de les bones pràctiques i el producte d'excel·lència!

No hay comentarios: