15.2.09

Diari del Fòrum. Falten 7 dies. Fòrum de tots: l’Espai nens

Haureu vist que, en la nostra campanya de difusió del Fòrum, hem llançat amb insistència un missatge clar i contundent: el Fòrum de tots. Sí, de tots i en mols sentits. Avui en destaco un, el primer, que no per primari menys important. Des que vam iniciar la fòrmula de Fòrum cap de setmana, , obert a tots els gurmets, hem insistit que el Fòrum és, al dissabte i diumenge, apte per a tots el públics. La socialització de la gastronomia arribava, així, per primera vegada als certàmens professionals. La fòrmula va funcionar de meravelles, i repetim. És, en aquest sentit, que tornem a proposar un Espai Nens, perquè infants i adolescents puguin participar i viure el seu Fòrum, aprenent, tastant i gaudint-ne com puguin fer-ho els adults. És una aposta inequívoca en pro de l’educació del gust. Les propostes són atractives i en pronostiquem l’èxit. Tallers de coques de recapte a càrrec d’Oriol Blanes, de l’Aula Gastronòmica de l’Empordà, i de confitures amb Georgina Regàs (Museu de la Confitura) i Pere Castells (Alícia). Davantal, barret i mans a la massa. Per llepar-se’n els dits!

No hay comentarios: