8.2.09

Falten 13 dies

I avui va de blogs, o de blocs, com vulguin. Malgrat la desconfiança, l'escepticisme, el recel, la ignorància o, fins i tot, el menyspreu amb que alguns s'obstinen a tractar els blogs de gastronomia, estem preparant la II Trobada de blogaires gastronòmics al Fòrum. Serà el dissabte 21, el dia d'inici del Fòrum, a partir de les 4h de la tarda. D'entrada, un taller de fotografia amb els mestres Francesc Guillamet, Maribel Ruiz de Erentxu i Marc Guspineda, cadascú en la seva matèria. A les 18h, conferència de Manuel Gago (Capítulo 0), a qui hem d'agrair la seva abnegada aportació que va fer possible la trobada al Fòrum de Santiago al 2008, que parlarà sobre "La nueva dimensión de la comunicación gastronómica". A continuació tertúlia debat -al Fòrum hi ha diàlegs, no pas batalles- amb José Gómez Pallarès (www.devinis.org), Roberto González, El Pingüe sempre a la bretxa (ara a: blogs.publico.es/elpingue) i el mateix Gago. Ja per acabar, revisió del Còdig Cuina. Una jornada prometedora que, vistes les sol·licituds de participació rebudes, segueix engrescant blocaires i despertant expectatives. Mal que pesi a alguns posseïdors de veritats sagrades i a gremialistes rancis. Descarregueu-vos el programa i inscriviu-vos-hi si encara no ho heu fet (http://www.forumgirona.com/).

Per cert, canviant de tema, El Periódico fa pública la retirada d'Albert Adrià de la cuina d'avantguarda. Ho havia anunciat ell mateix ara fa tres mesos en una carta de circulació restringida. Sort, i a viure, Albert!

6 comentarios:

Massitet dijo...

Hola Pep!
Nosaltres també fem el compte enrera! Tenim moltes ganes de venir al Fòrum en general i a la trobada de blocaires en particular.
Ens va semblar una iniciativa genial la primera, i ens ha encantat poder assistir a la segona. Gràcies per donar-nos aquesta oportunitat.
Fins d'aquí a 12 dies!

utopic dijo...

La cosa promet. Ens hi veurem. Fins aviat!

Mar Calpena dijo...

Sí, jo també estic contant els dies. Ens veiem allà!

Pep Palau dijo...

Això va de bo. Ens hi veiem!

Anónimo dijo...

Yo también cuento los días. Encontrarme con gentes a las que leo casi a diario, que rezuman paz, ilusión y bohonomía, es más que suficiente para decir que será, además del acontecimiento bloguero del año, un punto de inflexión en esto de los blogs gastronómicos. Espero impaciente el/los días.
También deseo mucha suerte a Albert Adrià.

Un saludo
Roberto

Anónimo dijo...

"Bonhomía", no bohonomía. Perdón.